Alle plakater er Svanemærket og trykt i Danmark på 200g fotosatin. Farverne på vores plakater er tilstræbt gengivet så realistisk som muligt på vores hjemmeside, men din egen computerskærm kan gengive farverne lidt anderledes end trykket.

Alle plakater sælges uden ramme.

Betaling
Alle priser er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25% moms, men eksklusiv gebyrer og leveringsomkostninger, når der betales med kreditkort udstedt i Danmark. Der kan på hjemmesiden betales med VisaDankort, Visa, Mastercard, MobilePay samt PayPal. Varerne vil blive sendt når vi har registreret din betaling som typisk er 1 hverdag efter din betaling.

Levering
Vinkl leverer dine varer indenfor 2-4 hverdage hvis de er bestilt inden kl 10.00. (lørdag, søn- og helligdage tælles ikke med)

Vi har daglig bestillingsdeadline kl 10.
Bestillinger modtaget senest kl 10, medregnes samme dag.

Kort A5 / Plakater 30×40 / Plakater 50×70 leveres efter 2 hverdage. (bestilling mandag inden kl. 10, leveres onsdag)
Plakater 70×100 leveres efter 4 hverdage. (bestilling mandag inden kl. 10, leveres fredag).

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Returvarer sendes til:

Vinkl
Østergade 11A
7800 Skive

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist hvis varens værdi er forringet.

Reklamation
Du har 2 års reklamationsret. Er uheldet ude og du modtager en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen og en reklamation som sker indenfor 2 måneder efter levering anses for rettidig. Du bedes på forlangende angive med dokumentation, hvori manglen består. Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

Fortrolighedspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.